Nicolette

In de 7 keer dat ik bijles kreeg ben ik niet alleen een betere rekenaar geworden, maar door de bijles heb ik ook meer zelfvertrouwen gekregen in rekenen. Ik heb een ontzettend vooruitgang geboekt waarbij ik van een score van 102 naar 162 ben gegaan. De uitleg van Sjors is helder met een goede opbouw en als je het niet snapt legt hij het op een andere manier uit.
Daarnaast heeft het oefenen via de website en zijn werkboek enorm geholpen. Naast deze middelen gaf Sjors aanvullend materiaal wat mijn reken skills zeker weten heeft verbeterd.
Ik ben Sjors heel erg dankbaar en ga weer bijles bij hem volgen voor de Kennisbasis toets rekenen in het 2de jaar.

29 juli 2018


Martijn Broekman

Ik ga het zij-instromerstraject van de Pabo volgen. Ik heb wel een pedagogische achtergrond, maar rekenen had ik voor het laatst 25 jaar geleden gedaan. Ter voorbereiding op de WisCAT ben ik 2 maanden geleden begonnen met Wiscatbijles.nl. Ik heb hierbij Sjors zijn advies van minstens 5 dagen per week toegewijd oefenen ter harte genomen.
De site heeft me echt geholpen om de basis van het rekenen en wiskunde weer te snappen en in de vingers te krijgen. De filmpjes, de uitleg en de opdrachten zijn overwegend heel duidelijk. De opbouw en de samenhang worden heel visueel weergegeven, waardoor ik beter snapte wat ik deed en waarom in die bepaalde volgorde.
Gisteren had ik de toets, vanochtend kreeg ik de uitslag: een totaalscore van 161, hetgeen gelijk staat aan een 10! Wanneer het tijd is voor de landelijke rekentoets, kom ik zeker terug bij Sjors!

22 aug 2018


Khadija

Ik heb samen met mijn collega bijlessen gevolg bij Sjors. Het was een lange tijd geleden dat ik aan rekensommen had gewerkt. In twee maanden tijd heb ik dankzij de bijlessen mijn rekenvaardigheden verbeterd. De bijlessen en het werkboek zijn een goede voorbereiding voor de wiscattoets. Hij kan een heldere een goede uitleg geven en als ik het niet goed snapte legde hij het op een andere manier uit.
Ik heb de wiscattoets voor het eerst afgenomen en een score van 128 behaald. Ik adviseer een ieder die de wiscattoets graag wil behalen om bijles te volgen bij Sjors.

24 aug 2018